First Class Amersfoort - Bijzonder Gastvrij

‘Bijzonder Gastvrij’. Wat betekent dat eigenlijk?

First Class is op verschillende manieren bijzonder gastvrij:

  • door u overheerlijke gerechten te serveren in een goede sfeer en met een nette bediening.
  • door een praktische leeromgeving te bieden aan jongeren met een onderwijsachterstand en beperkte mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Gastronomisch, sociaal en maatschappelijk

First Class verwijst naar gastronomie en gastvrijheid in NS Station Amersfoort. Het is een knipoog naar het station. Veel forenzen bezoeken het station op weg naar of van hun werk. Bij First Class is iedereen welkom.

En we geven eersteklas onderwijs. We vormen de eerste opstap naar de arbeidsmarkt. Jongeren krijgen praktijkgericht onderwijs in een realistische leeromgeving. Voor veel tieners is First Class dan ook de eerste echte klas. Ze volgen een opleiding, maar doen dat buiten de traditionele schoolomgeving. First Class heeft ook een sociale en maatschappelijke functie.

Leren in de praktijk

Bij First Class krijgen leerlingen alle aspecten van het horecavak in de praktijk:  een mbo-opleiding op niveau 1 om hun beroepshouding en beroepsvaardigheden te leren. U helpt deze jongeren een stap verder en zij zorgen voor een ‘Bijzonder Gastvrij’ onthaal.

Waarmee kan First Class u van dienst zijn?

U kunt bij ons uiteraard genieten van lunch en diner en van borrel tot take-away. Van een mooi stamppotbuffet tot een luxe viergangendiner. Van heerlijke belegde broodjes tot goedgevulde pasta- en wokgerechten.

Voor alle gelegenheden

De leeromgeving reikt verder dan de kaart. We willen onze studenten zo veel mogelijk leermomenten bieden. Dat kan heel goed tijdens speciale arrangementen. U kunt bij ons ook terecht voor een (bedrijfs)borrel, besloten diner, feest of vergadering. Wij beschikken over twee grote, gezellige en representatieve ruimtes. Die kunt u voor diverse gelegenheden reserveren (capaciteit 2 tot 200 personen).

Catering op locatie

Wij kunnen de catering ook op uw locatie verzorgen. Juist speciale arrangementen en catering op locatie leveren onze studenten ontzettend belangrijke leermomenten op.

Stamppottenweek

Themaweken/dagen

Hier vindt u alle aankomende evenementen van First Class.
Lees verder

Onze vrienden

Hier vindt u de lijst met vrienden van First Class.
Lees verder
En inkijk in de keuken van First Class waar de gerechten van het a la carte menu en de super specials

Achtergrond

First Class is niet alleen een horecabedrijf. First Class staat voor maatschappelijke betrokkenheid. En wel in die zin dat jonge mensen met een persoonlijke beperking hier hun school kunnen volgen in een gepaste en praktijkgerichte werkomgeving.
Lees verder
Foto's

Foto's

Bekijk een overzicht van foto's van First Class.
Lees verder
vriend worden

Vriend worden

Mogelijk raakt u gecharmeerd door dit initiatief uit het bedrijfsleven om minder kansrijken een praktijkplatform te bieden.
Lees verder
1st Class

In de pers

First Class Amersfoort is een uniek concept. Zo uniek dat de pers graag over ons schrijft.
Lees verder

Partners

Bekijk de partners van First Class Amersfoort.
Lees verder
Bij First Class leren studenten een vak. Van 8:00 tot 14:00 zijn zij bijzonder gastvrij. Kom eens langs voor een kop koffie met appelgebak, lunch of diner. We hebben elke dag een andere Super Special.

Openingstijden

Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 uur - 19.00 uur.
Lees verder