Eten en drinken

Om de studenten zo veel mogelijk leermomenten te geven, zijn zo veel mogelijk gerechten huisgemaakt. Onze broodjes worden weliswaar elke ochtend versgebakken geleverd door een lokale bakker, maar daarna zijn de studenten aan zet. Zij zorgen voor de bereiding, de opmaak en de finishing touch. Ook het gebak bij de koffie en de dressing bij de (maaltijd)salade wordt gemaakt door onze studenten. Bij First Class kunt u kiezen uit het à-la-cartemenu en de wekelijkse wisselende dagmenu’s in de Super Specials.

A-la-cartemenu

Maak kennis met ons à-la-cartemenu. Onze eerste stap in onze Bijzondere Gastvrijheid. Op onze menukaart vindt u de beste gerechten voor een vriendelijke prijs en met liefde door onze studenten bereid. Graag tot snel.

Super Specials

Naast het a la carte menu heeft First Class elke week een andere kaart met dagmenu’s: de Super Specials. Speciaal voor die dag samengesteld en ingekocht. De Super Special is elke dag anders. U heeft elke dag een andere verse, goede maaltijd tegen een scherpe prijs. Met onze dagmenu’s hebt u een warm diner voor maar € 8,00. Uiteraard bent u van harte welkom om van het à-la-cartemenu een gerecht te kiezen. Ook daarin zijn we bijzonder gastvrij.

Restaurant

Foto van gasten in het restaurantgedeelte van First ClassGeniet van overheerlijke gerechten bij First Class. Met uw komst helpt u onze studenten aan een goede toekomst. First Class is namelijk niet alleen een horecabedrijf. Wij staan voor maatschappelijke betrokkenheid. En wel in die zin, dat jongeren met een achterstand tot het reguliere onderwijs en de arbeidsmarkt, hier de kans krijgen om aan hun toekomst te werken. Wij bieden een mbo-opleiding op niveau 1 aan om ze het horecavak te leren. Kortom, u helpt deze jongeren een stap verder, zij zorgen voor een ‘bijzonder gastvrij’ onthaal …

Café

FeestlocatieBij First Class kunt u terecht voor elke gelegenheid. Wij hebben de beschikking over twee grote, gezellige en representatieve ruimtes. Zowel het café als het restaurant kunt u voor diverse gelegenheden reserveren. Denkt u daarbij aan feesten en partijen en workshops of vergaderingen. Bij ons kunt u terecht vanaf 2 tot 200 personen. Tijdens uw bezoek kunt u beschikken over een flip-over, projectiescherm, beamer, laptop, cd-speler, microfoon en elektronisch schoolbord.

Catering

Wij kunnen een catering geheel naar uw wensen verzorgen. U hebt een ruime keuze uit broodjes, salades, warme wok-, pasta- of stamppotgerechten, hapjes en drankjes. Onze studenten kunnen veel leren van het voorbereiden van een catering en zullen alle gerechten dan ook met veel zorg bereiden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

Wilt u een diner reserveren of wilt u catering bestellen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 033 461 2254 of via de mail: info@firstclassamersfoort.nl