Super Special - vers en goed

Super Specials van deze week

Benieuwd naar de Super Specials van deze week? Bekijk de dagmenu’s (deze week en volgende week) en reserveer meteen uw dagverse Super Special. Wij werken met dagverse producten. Het kan gebeuren dat een gerecht niet meer beschikbaar is. Als alternatief bieden wij u dan het à-la-cartemenu aan.

Over First Class

U vindt First Class onderaan de trap aan de achterzijde van het station. U bent op maandag tot en met vrijdag van harte welkom. ’s Ochtends voor koffie of een verse vruchtensap en een croissant richting de trein of werk. Voor de stevige haast en trek haalt u uw lunch bij onze broodkar en een warm roerbakgerecht bij de take away. ’s Avonds kunt u terecht voor een lekkere maaltijd. In de keuken en de bediening staan studenten die een vak leren en u graag ontvangen.

Ook voor bedrijven is First Class Bijzonder Gastvrij. Op onze locatie naast NS station Amersfoort hebben we verschillende multifunctionele ruimten voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en (netwerk)borrels. Daarnaast verzorgen we ook de catering bij u op locatie. Wilt u een lunch, diner of borrel aanbieden op uw locatie dan kunnen wij deze verzorgen. Neem contact op en we vertellen u graag de mogelijkheden.