MBO Amersfoort

First Class Amersfoort is een onderwijsbedrijf van Entree-opleidingen van MBO Amersfoort. Entree-opleidingen zijn de opleidingen die de afstand tot de arbeidsmarkt kleiner maken. Studenten verlaten deze opleidingen met een (verplichte) startkwalificatie en heel vaak ook met een beter beeld van wat zij willen en kunnen. Zonder de Entree-opleidingen komt deze groep in een vacuüm terecht waar zij lastig weer uit komen.

Entree-opleidingen

De studenten die bij First Class Amersfoort praktijkervaring opdoen, volgen een opleiding Horeca-assistent via Entree-opleidingen van MBO Amersfoort.

Ben jij 16 jaar of ouder en heb jij nog niet het vereiste diploma om aan een bepaalde opleiding te beginnen? Of weet je niet zo goed wat bij je past? Dan is een opleiding van de Entree-opleidingen precies wat jij nodig hebt. Je kunt kiezen uit:

  • Aankomend verkoopmedewerker
  • Horeca-assistent
  • Zorghulp
  • AKA Horeca, Economie, Techniek, Zorg of Welzijn

Je doet praktijkervaring op en werkt tegelijkertijd aan persoonlijke doelen. Je sluit je opleiding af met een diploma op niveau 1. Daarna kun je aan de slag of een vervolgopleiding doen bij MBO Amersfoort. Kijk voor alle Entree-opleidingen op de website van MBO Amersfoort.

MBO Amersfoort

MBO Amersfoort is een solide onderwijsinstelling die vanuit een moderne visie op Onderwijs in Bedrijf, studenten voorbereidt op een succesvolle start in de beroepspraktijk. In professionele leerbedrijven, die we zelf opzetten, leren studenten naast de theorie ook praktijkrelevante vaardigheden. Daarmee ontwikkelen zij vakmanschap en vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt. Dat is het doel van MBO Amersfoort. Bij MBO Amersfoort werken 560 professionals en volgen 7.500 studenten een van de 150 opleidingen. Meer informatie: www.mboamersfoort.nl of via www.facebook.com/MBOAmersfoort