Super Specials week 2: Elke dag lekker en gezond

08-01-18 - 12-01-18

De Super Specials van First Class. Wat ons betreft de best passende naam. Super, omdat het serieuze porties zijn en geen snelle vette hap. Het is goed eten voor een eerlijke prijs. En Specials, omdat het elke dag anders is. Speciaal voor die dag ingekocht en speciaal op uw verzoek bereid. Het ligt niet klaar op een warme plaat of onder een hete lamp. Het wordt vers klaargemaakt en we kopen heel gericht in. Dat betekent ook dat het op kan zijn.

Speciaal is het ook, omdat de bereiding en bediening wordt verzorgd door studenten van horeca-opleiding op niveau 1. Deze studenten verdienen speciale aandacht om te voorkomen dat ze tussen wal en schip vallen. Dat werkt het beste in een realistische praktijkomgeving waarin zij leren door te doen. U bent daarbij ook speciaal. Zonder u als gast van First Class hebben deze studenten geen leermoment. Uw komst vinden wij dus ‘Super Special’, vooral door de kans die u biedt aan de studenten. We zien u dan ook zo vaak mogelijk terug. Dat kan elke dag zijn, want de Super Specials zijn elke dag anders en geen week hetzelfde. Het beste alternatief voor thuis koken of een snackbar.

Met onze dagmenu’s heeft u een goede maaltijd voor maar € 8,00. U kunt er voor kiezen om in ons restaurant plaats te nemen of deze maaltijd als take-away onderweg of thuis op te eten. Uiteraard bent u ook van harte welkom om van het a la carte menu een gerecht te kiezen. Ook daarin zijn we bijzonder gastvrij.

Super Specials

De Super Specials van deze week zijn:

Maandag 8 januari

Pasta met stoofvlees, groenten en salade

***

Dinsdag 9 januari

Gehaktbal met spruitjes en gekookte aardappelen

First Class - Super Specials - spruitjes

***

Woensdag 10 januari

Thaise curry met diverse soorten vis en saffraanrijst

***

Donderdag 11 januari

Wok met eendenborst, groenten en hoisin saus

First Class - super specials - eendenborst

***

Vrijdag 12 januari

Biefstukspies met pepersaus, sla en friet van zoete aardappel

First Class Super Special - biefstukpuntjes

Wij werken met dagverse producten en houden niet van verspilling. Het kan dus voor komen dat een gerecht niet meer beschikbaar is. Als alternatief bieden onze studenten u dan het a la carte menu aan.

First Class bevind zich onder aan de trap bij de Albert Heijn to Go aan de achterzijde van het station.

First Class - frontcorner voor verse koffie, ontbijt, lunch, diner, super special als take awayU bent op maandag tot en met vrijdag van harte welkom. ’s Ochtends voor koffie of een verse vruchtensap en een croissant richting de trein of werk. Kom binnen voor een (zakelijke) afspraak, lunch, borrel of diner. Voor de stevige haast en trek haalt u uw lunch of roerbakgerecht bij onze frontcorner. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst bij grotere groepen.

Terug naar overzicht